Tanka
vårbruket

Fyll på drivmedel!

Ladda upp inför sådden

Redo för vårsäsongen? Vi har allt du behöver för att få lantbruket på rull – från drivmedel till smörjmedel och rätt kunskap om din affär. Som helhetspartner är vi med dig hela vägen, genom vardagens utmaningar och mot omställningen till förnybart.

Vårens erbjudande
Det är dags att tanka upp inför sådden. Se till att du beställer ditt drivmedel i god tid! Nu har vi kampanj på förnybart drivmedel och diesel vid beställning senast 10 maj.
 • HVO100
 • Diesel B7
 • Diesel B0

Kampanj

 • 200 kr

  rabatt vid köp av minst 2000 liter*

 • 350 kr

  rabatt vid köp av minst 3000 liter*

 • 500 kr

  rabatt vid köp av minst 4000 liter*

*Värde exklusive moms. Gäller vid beställning senast 10 maj 2024. Får utnyttjas en gång per kund vid ett betalningstilfälle. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Gör din beställning

Vad behöver du fylla på med? Välj den eller de produkter du är intresserad av och fyll i dina kontaktuppgifter. Vi hanterar beställningar löpande och tar hand om dig så snart vi kan.Vill du veta mer
om våra produkter?
Tanka framtiden

Hur ser framtidens lantbruk ut för dig? Vi är med dig på omställningsresan, oavsett vad ditt nästa steg är. Förnybart drivmedel, cirkulära smörjmedel eller helt nya energilösningar.

Det här känns som början på något fantastiskt!

Skriv ett par rader om ditt ärende och fyll i mail eller telefonnummer, så hör vi av oss så fort vi kan. Självklart kan du ringa oss istället, om det passar dig bättre!