En leverantör med driv

Qstar är en helomfattande bränsleleverantör, med ett ben vardera för direktleveranser och tankstationer. Med 320 tankstationer och över 40 000 direktleveranskunder, förser vi dagligen privatpersoner och företag över hela landet med bränsle. Vi kan också stolt titulera oss en av Sveriges mest hållbara drivmedelsleverantörer, och lägger mycket krut på ett sortiment som erbjuder en mängd förnybara alternativ.

Qstar Station föddes ute på landsbygden med en enda uppgift. Bränsle. 30 år senare har våra automatstationer krupit ut till både i städer och motorvägar, men har fortfarande precis samma drivkraft. Att absolut inte leverera något annat än bra bränsle.

Sedan 20 år tillbaka har Qstar Energi också levererat bränsle direkt till kunder i alla möjliga branscher. I takt med att vi växt har vi insett vidden av nyttan vi kan göra – och utökat med smörjmedel och allsköns produkter som gör livet som kund lite smidigare.

Milstolpar
  • 1990 Vi öppnar vår första obemannade mack.
  • 1991Den första stationen för tung trafik står färdig.
  • 2006Våra bulkleveranser tar sig ut i varje del av landet. Vi blir rikstäckande.
  • 2008Vi värvar stationsnätet Bilisten, och växer över en natt med 180 stationer.
  • 2009Vi värvar stationsnätet Pump, och ökar med 120 stationer till.
  • 2009Nytt epitet: en av Sveriges största återförsäljare av drivmedelsleveranser.
  • 2014 Qstar blir en del av DCC plc, inom området energiförsörjning.
  • 2021 Qstar och Swea Energi blir ett. Qstar Energi är fött.
En del av DCC Group

Qstar ägs av den internationella koncernen DCC Group som är ledande inom försäljnings-, marknadsföring- och understödjande tjänster. Bolaget är verksamt i 22 länder och levererar produkter och tjänster som används av miljontals människor varje dag. Koncernen har sitt huvudkontor i Dublin.
DCC plc har över 16.000 anställda i verksamhetens tre sektorer: energi, hälsa och teknologi. DCC plc är noterat på Londonbörsen och är en del av FTSE 100. Att vara en del av ett större sammanhang ger oss möjlighet att behålla fördelarna av ett litet bolag – att vara personlig, flexibel och ligga nära våra kunder – samtidigt som det ger oss den säkerhet och finansiella styrka som kommer av att ingå i en större koncern.

Läs mer: www.dcc.ie/our-business/energy

Att vara kund hos Qstar


Vart är vi på väg?

Med våra två affärsområden Energi och Station har vi stadigt sikte på att bli Sveriges främsta oberoende leverantör av drivmedel och tillhörande produkter, till både privatpersoner och företag över hela landet.


Hur tar vi oss dit?

Även om bränsle är vårt huvudämne, är det trots allt människor vi varje dag pratar med och gör nytta för. Med trovärdighetomtanke och framåtanda som grundbultar, tror vi att det är genom att våga vara både mänskliga och ärliga som vi tar oss framåt.

Bli en i teamet

Inom hela vår verksamhet, från Station till Energi, finns en uppsjö av roller att ta sig an. Som ett litet bolag i en stor koncern har vi stor utvecklingspotential, och letar ständigt efter vägar för att stärka och ta oss framåt. Är du nyfiken på oss, och intresserad av allt från lastbilar till ekonomi, hör av dig!

Det här känns som början på något fantastiskt!

Skriv ett par rader om ditt ärende och fyll i mail eller telefonnummer, så hör vi av oss så fort vi kan. Självklart kan du ringa oss istället, om det passar dig bättre!