En leverantör

med driv

Qstar Station föddes på landsbygden med en uppgift: att hålla Sverige rullande. Sedan dess har vårt stationsnät spridits via motorväg till storstad, med syftet att tillgängliggöra riktigt bra bränsle var du än befinner dig. Genom åren har vi utvecklat vårt erbjudande med produkter och tjänster som gör livet som kund lite enklare.

Genom Qstar Energi förser vi dessutom företag runt om i Sverige med direktleveranser av bränsle och andra bulkprodukter.

Milstolpar
  • 1990 Vi öppnar vår första obemannade mack.
  • 1991Den första stationen för tung trafik står färdig.
  • 2006Våra bulkleverenser sprider sig och vi blir rikstäckande.
  • 2008Vi värvar stationsnätet Bilisten, och växer över en natt med 180 stationer.
  • 2009Vi värvar stationsnätet Pump, och ökar med 120 stationer till.
  • 2009Nytt epitet: en av Sveriges största återförsäljare av drivmedelsleveranser.
  • 2014 Qstar blir en del av DCC plc, inom området energiförsörjning.
  • 2021 Qstar och Swea Energi blir ett. Qstar Energi är fött.

En del av DCC PLC

DCC är en ledande internationell försäljnings-, marknadsförings- och supportgrupp. Vi tillhandahåller lösningar som världen behöver inom tre transformativa sektorer: energi, hälsovård och teknik; där vi förvärvar, förbättrar och skapar tillväxt i olika verksamheter.

Vi tar med oss vårt tillväxttänkande till våra verksamheter i 22 länder på fyra kontinenter, vilket ger våra 16.000 anställda möjlighet att skapa långsiktigt värde – för våra aktieägare, kunder, samhället och planeten. Världen behöver renare energi för alla.

Läs mer: www.dcc.ie

Med miljön i tanken

Genom åren har vi samlat på oss en hel del kunskap inom området förnybara drivmedel. Världen av förnybara bränslen uppdateras ständigt och kan vara svårt att navigera i. Då finns vi här – ett stöd för dig som vill ställa om till förnybart. Hör av dig så hjälper vi dig dit.

Möt våra kunder


Vart är vi på väg?

Med våra två affärsområden Energi och Station har vi stadigt sikte på att bli Sveriges främsta oberoende leverantör av drivmedel och tillhörande produkter, till både privatpersoner och företag.”.


Hur tar vi oss dit?

Även om bränsle är vårt huvudämne, är det trots allt människor vi varje dag pratar med och gör nytta för. Med trovärdighet, omtanke och framåtanda som grundvärderingar, tror vi att det är genom att våga vara mänskliga och ärliga som vi tar oss framåt.

Bli en del av oss

Vi letar ständigt efter människor med samma driv som oss. Är det du? Kom och jobba med allt från tankbilar till ekonomi!

Det här känns som början på något fantastiskt!

Skriv ett par rader om ditt ärende och fyll i mail eller telefonnummer, så hör vi av oss så fort vi kan. Självklart kan du ringa oss istället, om det passar dig bättre!